December 20, 2022

Eppow - Befria vården från mellanhänder

För många företag och arbetssökare är det vanligt att gå via bemanningsbolag för att hitta rätt på arbetsmarknaden. Mellanhanden ser till att matcha optimala lösningar och att båda parterna blir nöjda. För en tid sedan kom vi i kontakt med en startup som hade en annan vision. Med bakgrund inom vården ansåg de att det fanns förbättringsmöjligheter för rekryteringsprocessen. MyPick grundades, en digital tjänst som för samman vårdpersonal och vårdgivare med avsikten att underlätta och skapa en direktkontakt. Mellanhanden slopades.

Som för många andra innovativa och uppskattade tjänsteföretag kan resan gå fort, väldigt fort. Kostymen blev liten och teamet behövde ett nytt namn. Tillsammans utforskade vi olika alternativ; allt från exotiska språk, anatomiska termer, till arketyper. Jakten på guldägget intensifierades. Från listan var det ett namn som stack ut något extra - Eppow, som kommer från ordet ’empower’, ett av namngruppens mest centrala värdeord. Att kunna återföra makten till vården och skapa kontinuitet.

Groth & Co hanterade varumärkesregistreringen och med en ny varumärkesplattform har Eppow goda förutsättningar att ta sig an nya utmaningar. Vi önskar teamet ett stort lycka till!

Besök deras hemsida för mer info.

Continue reading

Abion - Empowering Brands
December 5, 2023
  
Norion Bank
September 28, 2023